El PDF compleix 25 anys. El PDF sempre treballa per Fontpineda, per Pallejà. Hem aconseguit millores fonamentals per als veïns i les veïnes. Aquesta tasca només és possible si es disposa de capacitat de gestió i recursos econòmics.

 

Els resultats electorals, en els darrers anys, han afavorit diferents pactes que han situat al PDF a l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Pallejà i per tant, la possibilitat d’incidir en la millora de tot el poble.

 

L’Equip de Govern (PDF i EP) ha afrontat uns reptes històrics: el pagament de les expropiacions forçoses de zones verdes (més de 7.000.000 d’euros) i la remodelació de Camps d’En Ricart, ja en marxa.

 

Cada etapa té uns fets destacables, i en aquesta han estat les ocupacions il·legals d’habitatges que sortosament s’han acabat frustrant; els talls elèctrics i de telefonia, que comporten dues accions paral·leles: resoldre les afectacions amb la màxima rapidesa i reclamar l’actuació de les companyies que acumulen anys sense fer inversions en les instal·lacions. També destaca la inversió en infraestructures de més de 900.000 d’euros en soterrament de serveis i ampliació de voreres.

 

Cada dia hi ha actuacions imprescindibles: vetllar per la seguretat, la neteja viària i de brossa, el manteniment de zones enjardinades, del mobiliari urbà i del clavegueram, la neteja forestal…

 

Tant en les situacions visibles, com les invisibles, el que és segur que el PDF actua i obté resultats positius.