Passat l’estiu, aprofitem per donar les gràcies a tots els veïns que han vetllat per la seguretat del nostre barri. Gràcies a la col·laboració veïnal s’han frustrat ocupacions i molts actes de vandalisme. Tots fem xarxa i tots volem una Fontpineda més segura.

Així, cada any treballem per controlar el risc d’incendis amb l’ajuda de la Diputació de Barcelona.
L’equip de govern (en minoria), afronta cada dia com assolir els nostres programes electorals i el full de ruta de la legislatura. No sempre tenim l’oportunitat d’invertir més de 900.000 euros a la via pública.


Desenvolupem polítiques locals que reverteixin en tots els pallejanencs i pallejanenques. Polítiques de tu a tu.
Us animem a conèixer el servei d’ocupació i de formació de La Molinada. Cada any portem a terme contractacions provinents de Plans d’ocupació locals o supramunicipals.

El Servei d’Ocupació municipal us ajudarà en tota aquella gestió relacionada amb el món laboral i l’emprenedoria. Fem especial esment de les ofertes formatives per a joves, noves tecnologies, informàtica, seguretat alimentària, anglès, gestió administrativa i logística. Així els alumnes tenen la possibilitat d’aconseguir una qualificació professional homologada.
Fem que la roda giri, que tot funcioni…fem xarxa!
Grup municipal del PDF. www.fontpineda.com