Sota el paraigües del Partit pel Desenvolupament de Fontpineda (PDF) va néixer l’Associació Esportiva de Fontpineda (AEF), on podeu trobar:

  • Escola de tennis AEFontpineda
  • Futbol sala
  • Tonificació integral i GAC

ESCOLA DE TENNIS AEFontpineda

Enguany entrem ja en la setzena edició, la qual cosa ens omple d’alegria. Les classes de tennis tenen la mateixa durada que el curs escolar i s’imparteixen de dilluns a divendres ininterrompudament de 18:15 h. a 21:00 h. i els dissabtes de 10 a 12h., amb la qual cosa l’oferta de nivells i horaris és molt àmplia perquè tothom pugui trobar el moment adequat per aprendre i gaudir jugant a tennis.

La Direcció Tècnica està a càrrec de Albert Angulo (Entrenador Nacional per la FCT), més un equip format per 3 tècnics (Instructors Provincials per la FCT). Les sessions d’entrenament estan programades en funció de cada nivell, amb ajudes individualitzades en cas de requerir l’alumne. Es porta un control rigorós de l’assistència i un seguiment personalitzat de cada alumne, emetent un informe trimestral per a cada un d’ells. En cas de pluja es busca un dia alternatiu perquè l’alumne no perdi la classe i pugui seguir amb el programa establert.

Al llarg del curs els nostres alumnes podran participar en alguns campionats individuals i per equips, federats i no federats. (Tornejos Baby-Tour, Circuit Express Pere Masip, Lliga Comarcal de Catalunya per equips).

Tanquem la temporada fen una festa de cloenda amb una exhibició de tots els alumnes, i al final un refrigeri per a pares i alumnes que marca el tancament del curs i dóna l’entrada a l’estiu.

Totes les classes s’imparteixen a les pistes municipals del barri (el costat de la Farmàcia), propietat de l’Ajuntament i gestionades per Associació Esportiva de Fontpineda (AEF), amb el suport del PDF.

Per més informació poden dirigir-se a:
Albert Angulo (Director Tècnic) telèf. 699 921 252
E-mail: escoladetennisaef@gmail.com

FUTBOL SALA

També hem consolidat les 12h. de Futbol Sala (memorial Axel Canal Feliu) que es disputen cada any , en el Parc Central, el dissabte de la nostre Festa Major.  En l’última edició hi va haver un total de 12 equips, una zona de bar on es podien comprar refrescos,  acompanyament musical, gresca i molt bon ambient durant tot el dissabte. En els últims anys i pels volts de maig també es fa l’edició de primavera de Futbol Sala. Desprès de l’increment  de participació i nivell en els últims anys en els respectius tornejos, la Junta va decidir,  que tots els arbitres fossin Federats per la Federació Catalana d’Arbitratge.

TONIFICACIÓ INTEGRAL i GAC

Aquesta es una activitat que hem posat en marxa aquest setembre i esperem que tingui molt èxit. Son activitats físiques diirigides de Tonificació Integral i GAC, on es treballa la tonificació muscular de glutis, abdominals i cames. L’activitat comença aquest setembre al Centre Cívic, els dilluns i dimecres de 15:15h a 16.10h i de 19:10h a 20:15h.

Per a mes informació poden dirigir-se per correu electrònic al professor que les imparteix, Christian Castanys
e-mail: christiancastanys@cfcorbera.net

Com es pot veure l’Associació Esportiva de Fontpineda, està viva i molt activa. Volem destacar, que sense el PDF difícilment hauríem aconseguit totes les millores obtingudes en les nostres instal·lacions i el seu manteniment, ni tampoc la defensa dels nostres interessos de barri a l’Ajuntament. Amb tot això l’objectiu de la Junta es que la gent de Fontpineda faci esport i que a través de l’esport incrementi la relació entre el veïns. Totes les activitats estan obertes a tothom. De la mateixa manera, la Junta voldria incorporar  noves persones, per tal de portar un relleu ordenat i assegurar-nos la seva continuïtat amb noves idees, nous projectes, nous veïns…