Surt a concurs la primera fase d’aquests treballs que inclouran el soterrament de serveis i la remodelació de voreres i calçada

L’Ajuntament de Pallejà ha iniciat el procés de licitació de la primera fase de les obres de Via Bellavista, al barri de Fontpineda, que afectaran el tram comprés entre els números 71 i 87 del carrer. Els treballs consistiran en una remodelació de voreres i calçada i inclouran el soterrament de serveis i l’eliminació del cablejat aeri elèctric i de telefonia, la instal·lació de nou enllumenat amb fanals que utilitzen la tecnologia led, la redistribució de les places d’aparcament i la pintura vial.

 

El preu de licitació de les obres és de 387.999, 99 euros. Les empreses interessades en accedir a aquest procés trobaran tota la informació sobre el projecte al Perfil del Contractant del web municipal. Així mateix, poden obtenir més informació posant-se en contacte amb la Comissió Municipal de Gestió de Fontpineda (CMGF) o amb el departament de serveis urbanístics de l’Ajuntament de Pallejà.