La AMB adjudica el FONTPIBUS

El PDF i Entesa, l’equip de govern, han treballat amb la AMB perquè el FONTPIBUS sigui una realitat!

El Consell Metropolità de l’AMB ha aprovat (24 D’OCTUBRE) que l’empresa SOLER SAURET sigui l’encarregada del nou servei d’AUTOBÚS URBÀ/FONTPIBUS de Pallejà.

Així, durant tota la durada del contracte, l’Àrea Metropolitana de Barcelona destinarà 1.455.732 euros per al funcionament d’un servei cabdal per al nostre municipi.

Aquesta aprovació arriba després dels endarreriments en la licitació que va provocar la interposició d’un recurs en vers la licitació de l’AMB.

Tanmateix, l‘AMB estableix que el servei es pugui iniciar durant el primer trimestre de l’any 2024.

Un servei amb vehicles renovats i que comportarà la integració amb l’ATM, és a dir, que els títols ATM també es podran utilitzar amb el nou servei de transport urbà.

Rafael Martín, President de la Comissió de Fontpineda/CMGF

El 28 de maig les urnes van parlar i van decidir que l’Ascen Ratia Checa, de l’Entesa, continuï liderant el govern del poble de Pallejà. Els vots també han decidit que el Partit pel Desenvolupament de Fontpineda (PDF), sigui aquí representat PER LA MEVA PERSONA. És voluntat del PDF seguir en la seva línia: sumar i donar estabilitat al govern per a la millora del nostre municipi.

Enhorabona, ASCEN, pel resultat.
TENS TOT EL NOSTRE SUPORT I TREBALLAREM PER ESTAR A L’ALTURA DELS PRÒXIMS REPTES.
La darrera legislatura ha tingut més dificultats de les habituals, LA PANDÈMIA ho va posar molt difícil, però aquí estem amb la cara ben alta i les energies renovades per les urnes.
No estem sols!!!
Esperem que aquesta nova legislatura deixi enrere la dinàmica dels atacs constants… que només fan soroll, i que es passi a un tarannà constructiu. És el que fa falta per avançar.

El PDF ha patit la campanya electoral més destructiva en els darrers anys… des de la seva  fundació el 1993. Som i serem un partit motivat i amb gent jove que seguirà treballant colze a colze amb l’equip de govern municipal.
El Primer partit de Fontpineda (1993) ha governat amb 5 alcaldes diferents. Està en el nostre ADN SEGUIR defensant els interessos de Fontpineda, com no pot ser d’altra manera; però COM SEMPRE també contribuirem en la defensa dels interessos de TOT Pallejà.

Seguim i seguirem treballant per Fontpineda, per Pallejà.
SEGUIM!!!

Discurs del ple de constitució/Legislatura 2023-2027
Pallejà 17 de juny 2023

El PDF seguirà treballant per a Fontpineda (2023/2027)

Rafael Martín tornarà a ser regidor a l’Ajuntament de Pallejà. Ha estat una campanya dura per part dels vuit partits que participaven en les eleccions. Al final, s’ha imposat el sentit comú i el PDF (primer partit de Fontpineda des de 1993), té la clau per fer una majoria de govern en el nostre municipi.

ELS RESULTATS ELECTORALS:

P.D.FONTPINEDA: 1 REGIDOR (369 vots)

ENTESA: 8 regidors (2.208 vots)

PSC: 4 regidors (1.217 vots)

ERC: 2 regidors (548 vots)

SFP: 1 regidor (390 vots)

JUNTS: 1 regidor (320 vots)

RAFAEL MARTÍN, CANDIDAT A L’ALCALDIA DE PALLEJÀ AL MAIG

El Comitè Executiu del PARTIT DE FONTPINEDA (PDF), a la sessió celebrada el 16 de gener’2023, va decidir per majoria que Rafael Martín fos el pròxim cap de llista del PDF a les eleccions municipals del 28 de maig de 2023.

Rafael Martín és periodista i técnic amb més de 42 anys de professió i viu a Fontpineda des de fa 28 anys. Desenvolupa tasques municipals des de l’any 2003. Actualment és el President de la Comissió de la Comissió Municipal de Gestió de Fontpineda, Regidor d’obres i serveis de l’Ajuntament de Pallejà.

Rafael Martín és el candidat per poder continuar tenint el barri de Fontpineda en les millors condicions i per continuar els projectes de la NOVA FONTPINEDA.

Abadia de Poblet; Via Montserrat; Via Alegria, Via Internacional; Via Pallejà i Via Bellavista (DOS FASES); Gran Via; Pla de la Calma i Manuel de Falla en el futur, són un bon exemple de feina i dedicació.

BONES NOTICIES

A.- MILLORES DELS DRENATGES D’AIGÜES PLUVIALS

S’estan realitzant obres de millores dels drenatges d’aigües pluvials a diversos punts del municipi:
1.-Plaça del Cadí.
2.-G.V.Fontpineda-Dr. Tarruella final Parc Central.
3.-Rda. Sta. Eulàlia.
4.-Entrada IES Pallejà per les escales.

B.- INSTAL·LACIÓ HIDRANTS DE BOMBERS

En el transcurs d’aquests dies s’instal·laran hidrants de bombers per lluitar contra els incendis a diversos punts de Fontpineda:
1.-Centre Cívic,
2.-Parc Municipal de l’Oreig
3.-Via Pla de la Calma
4.-Via Farigola
5.-Carretera d’accés nucli-zona del dipòsit.

Adjudicades les obres de la remodelació de Via Bellavista

Els treballs, que suposen també el soterrament de les xarxes aèries d’aquesta via, comptaran amb una inversió de 264.000 €

Pròximament, s’iniciaran els treballs de la segona fase de remodelació i soterrament de les xarxes aèries a la Via Bellavista, un cop les obres de l’actuació que se centrarà en el tram comprès entre els números 55 i 69 han estat adjudicades a l’empresa Asfaltos Barcino, S.L. per un total de 264.022 €.

L’actuació en aquesta via està emmarcada en el Pla d’Actuació Municipal (PAM-equip govern) de l’Ajuntament, el document que recull els projectes prioritaris municipals a desenvolupar en aquesta legislatura. L’objectiu és la millora de la mobilitat i el soterrament de serveis a  Fontpineda.

LA SEGUNDA FASE DE VIA BELLAVISTA EN MARCHA!

Via Bellavista necesitaba un cambio urgente de los servicios y de sus aceras. Es por eso, que en el 2021, empezamos a transformarla. La primera fase ya es una realidad y por eso queremos seguir trabajando en soterrar servicios. Ahora esta en marcha el proceso para seleccionar la empresa que realizará la segunda fase de Via Bellavista. Muy pronto comunicaremos el inicio de las obras.

Los trabajos tendrán un coste de TRESCIENTOS TREINTA Y CINCO MIL DOSCIENTOS SESENTA Y TRES EUROS (335,263 euros) y serán financiados totalmente por la AMB.

 

LES DADES publicades a la web municipal:

Objecte del contracte:
a) Descripció de l’objecte: remodelació i soterrament de les xarxes aèries de la via
Bellavista, 2a fase que comprèn via Bellavista entre el núm. 55 a 69
b) Admissió de pròrroga: No
c) Divisió per lots i nombre de lots/unitats: No
d) Codi NUTS del lloc d’execució: ES511
e) Termini d’execució: 8 SETMANES
f) Codi CPV: 45220000-5 Obres d’enginyeria i treballs de construcció
Tramitació i procediment
a) Tipus d’expedient: Obres
b) Tramitació: ordinària
c) Procediment: Obert simplificat
d) Contracte reservat: No
5. Pressupost de licitació
a) Valor estimat del contracte: 335,263 euros

MÈS INFORMACIÓ:
REGIDORIA: Obras i Serveis
REGIDORIA: Urbanisme.
Ajuntament de Pallejà / CMGF

Projecte per a Via Manuel Falla

Aquesta setmana, el President de la Comissió de Gestió Municipal del Barri de Fontpineda, en Sr. Rafael Martín Pérez, i el regidor d’Urbanisme, en Sr. Joan Parera García, han mantingut una reunió amb l’equip tècnic de @amb_metropolis per tractar la remodelació de la Via Manuel de Falla. Així, el carrer serà més segur i de plataforma única.
Es preveu que les obres puguin iniciar-se a finals de la tardor d’enguany. El Consistori segueix treballant pel soterrament de serveis de més zones.

Proteguim l’entorn natural

Els incendis, un perill real per a les Muntanyes del Baix.

La campanya per preservar aquest espai natural incideix en la importància de la prevenció atès que el 31 % dels incendis forestals comencen per negligències.

Aquesta setmana, el Consell Comarcal i els 16 municipis que formen part del projecte de les Muntanyes del Baix, entre els quals hi ha Pallejà, estan incidint en el perill real que els incendis forestals poden suposar per a les Muntanyes del Baix, un espai privilegiat de 120 km² situat a la comarcal del Baix Llobregat. A més, sembla ser que el 31 % dels incendis comencen per negligències que cal evitar per preservar el nostre patrimoni natural.

En aquest sentit, es recorda a la ciutadania que no està permès encendre foc al medi natural i no es poden llençar materials encesos perquè ens posen en perill a tots; així mateix, cal estacionar bé els vehicles particulars per evitar que impedeixin l’accés als serveis d’emergències; cal tenir en compte, també, que els abocaments al medi natural poden ser l’origen d’un foc. En cas de veure una columna de fum o detectar actuacions de risc, cal trucar ràpidament al telèfon 112.+info: CENTRE CIVIC/CMGF.

DIPUTACIÓ: Aportació extraordinària a FONTPINEDA

El Partit de Fontpineda (PDF), al govern municipal, aconsegueix una inversió extraordinària de 3️⃣8️⃣9️⃣.0️⃣0️⃣0️⃣ de la Diputació de Barcelona, per a la carretera de Fontpineda.

Una actuació que comportarà la millora de la seguretat viària en un tram de 2,37 km i, d’acord amb el calendari, les obres poden iniciar-se el 4t trimestre 2022.

? Aquest divendres, ( 27.maig 2021) en una reunió mantinguda a la seu del Consell Comarcal, la Diputació de Barcelona ha presentat la primera fase d’actuacions en camins al Baix Llobregat, emmarcada al Pla Zonal de la Xarxa de carreteres de la Diputació de Barcelona, als regidors i regidores dels municipis beneficiaris.

El diputat d’Infraestructures i Espais Naturals, Pere Pons Vendrell, acompanyat – entre d’altres – pel regidor de Mobilitat de Pallejà i conseller comarcal, en Jordi Carbonell, ha presentat aquesta primera fase d’actuacions, que contempla la carretera de la Sentiu, als termes municipals de Castelldefels i Gavà, el camí o carretera de Fontpineda, a Pallejà, i el camí d’Esparreguera a la colònia Sedó.

El regidor d’obres i serveis de l’Ajuntament i President de la Comissió Municipal de Gestió del Barri de Fontpineda, Rafael Martin, valora que després de les obres serà la Diputació de Barcelona l’encarregada del manteniment de la carretera. Un pas molt important pel Barri i per a tot Pallejà, perquè permetrà invertir més recursos per altres necessitats del Barri.

Així, el Consistori pallejanenc ha aconseguit que la carretera d’accés al Barri de Fontpineda sigui una inversió prioritària per a la Diputació de Barcelona, que invertirà fons propis al nostre municipi.

Una noticia molt positiva per al nostre Barri!
El Partit de Fontpineda és la garantia de gestió i experiencia. Hem aconseguit que la nostra carretera formi part de la xarxa de carreteres de la Diputació de Barcelona.

El Partit de Fontpineda (PDF):
Seguim treballant per Fontpineda!!

#fontpineda #pallejà #partitdefontpineda #pdf #barrifontpineda #experiencia #gestio