El proper dia 30 de maig es posarà en marxa la segona fase de les obres del carrer Ausiàs March que s’estan desenvolupant en el tram comprès entre el passeig Josep Maria de Sagarra i el vial d’accés al barri de Fontpineda. Recordem que aquests treballs pretenen millorar la seguretat de vehicles i vianants que diàriament utilitzen per als seus desplaçaments aquesta via que uneix el barri de Fontpineda amb el nucli urbà i la Magina.

 

Durant aquesta segona fase serà necessari tallar parcialment el trànsit. A partir de dissabte dia 30 de maig els vehicles podran circular només de pujada, mentre que la baixada l’hauran de fer per itineraris alternatius com la carretera de la Palma o de Corbera. El dia 20 de juny s’iniciarà la tercera fase del projecte durant la qual es prohibirà totalment la circulació de vehicles en tots dos sentits per a poder realitzar treballs d’ampliació i asfaltat de la calçada.

 

Els talls de trànsit previstos han obligat a modificar, de forma provisional, el servei del bus urbà. Podeu consultar els nous horaris i recorregut fent clic   aquí

 

Informació proporcionada per  www.palleja.cat