El 28 de maig les urnes van parlar i van decidir que l’Ascen Ratia Checa, de l’Entesa, continuï liderant el govern del poble de Pallejà. Els vots també han decidit que el Partit pel Desenvolupament de Fontpineda (PDF), sigui aquí representat PER LA MEVA PERSONA. És voluntat del PDF seguir en la seva línia: sumar i donar estabilitat al govern per a la millora del nostre municipi.

Enhorabona, ASCEN, pel resultat.
TENS TOT EL NOSTRE SUPORT I TREBALLAREM PER ESTAR A L’ALTURA DELS PRÒXIMS REPTES.
La darrera legislatura ha tingut més dificultats de les habituals, LA PANDÈMIA ho va posar molt difícil, però aquí estem amb la cara ben alta i les energies renovades per les urnes.
No estem sols!!!
Esperem que aquesta nova legislatura deixi enrere la dinàmica dels atacs constants… que només fan soroll, i que es passi a un tarannà constructiu. És el que fa falta per avançar.

El PDF ha patit la campanya electoral més destructiva en els darrers anys… des de la seva  fundació el 1993. Som i serem un partit motivat i amb gent jove que seguirà treballant colze a colze amb l’equip de govern municipal.
El Primer partit de Fontpineda (1993) ha governat amb 5 alcaldes diferents. Està en el nostre ADN SEGUIR defensant els interessos de Fontpineda, com no pot ser d’altra manera; però COM SEMPRE també contribuirem en la defensa dels interessos de TOT Pallejà.

Seguim i seguirem treballant per Fontpineda, per Pallejà.
SEGUIM!!!

Discurs del ple de constitució/Legislatura 2023-2027
Pallejà 17 de juny 2023