La primera fase del projecte inclou la renovació del paviment i les voreres
i el soterrament i millora dels serveis.

La CMGF/Ajuntament de Pallejà informa que les obres de millora de Via Bellavista es posaran en marxa el proper dia 1 de febrer. Es tracta d’un dels projectes previstos en el Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2019-2023 i que ha estat redactat i finançat íntegrament per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Aquesta primera fase afectarà el tram comprès entre els números 71 i el 87, a la cruïlla de Via Bellavista amb Via Abadia de Poblet. Els treballs inclouran la renovació del paviment i les voreres, i el soterrament de línies aèries de Telefònica i Endesa. El projecte també preveu la instal·lació de nous fanals i la substitució i millora de la xarxa elèctrica de la zona.

Les obres aniran a càrrec de l’empresa Asfaltos Barcino S.L., la guanyadora del concurs públic per un import de 338.558 euros. Els tècnics municipals faran un seguiment del projecte per solucionar qualsevol problema que pugui sorgir. Els veïns i veïnes de la zona que ho han sol·licitat han pogut veure i fer les seves aportacions al projecte.

Des de l’Ajuntament i la Comissió Municipal de Gestió de Fontpineda (CMGF) es vol agrair la col·laboració de la ciutadania i es posen a disposició dels pallejanencs i pallejanenques per solucionar qualsevol incidència que pugui derivar d’una obra d’aquestes característiques.